Ziua de nastere a copilului este la fel de importanta atat pentru parinti cat si pentru copii, de aceea daca doriti o aniversare de vis pentru copiii dumneavoastra sau doriti sa organizati o petrecere de neuitat pentru copii cunoscutilor dumneavoastra, noi va vom ajuta ca micutii sa intalneasca personaje fantastice, zane, printese, pirati, fapturi nemaivazute si nemaiintalnite, o lume a basmului in care copii se pot transforma in orice!

foto video petreceri copii constantaPentru a capta cele mai frumoase momente ale micutilor aveti nevoie de servicii foto pentru petrecerii copii Constanta, ei vor surprinde interactiuniile copiilor cu animatorii lor preferati, momentul suflarii tortului, decorul realizat pentru locatia sarbatoritului. Fotografii nostri sunt specializati in fotografierea petrecerilor pentru copii si vor sti sa surprinda bucuria micutilor si reactiile lor.

Avem o multime de oferte foto video petreceri copii Constanta pe care vi le putem propune si acestea se vor personaliza in functie de ce alte servicii doriti sa achizitionati. Ne putem deplasa pentru petrecerea copiilor duneavoastra si in  Constanta, Vama Veche, Macin, Tulcea, Tuzla,  Harsova, Techirghiol, Mamaia, Medgidia, Cernavoda, Murfatlar, Eforie Nord, Eforie Sud,  Navodari, Agigea, Mangalia, Costinesti, 2 Mai, Olimp, Venus, Cap Aurora