Pinata petreceri petreceri constanta

 

Pinata petreceri copii constanta

Pinata este o jucarie ce se agata sus, in mijlocul spatiului petrecerii, la o inaltime suficient de mare astfel incat copiii sa nu ajunga prea usor la ea. In interiorul acesteia se ascund surprizele – confetti, bomboane sau jucarii. Scopul jocului este ca acestia sa o loveasca pe rand cu un bat special, pana reusesc sa o sparga si sa obtina cadourile din interior. Dificultatea e sporita pentru cei mai mari daca sunt legati cu o esarfa la ochi si pinata e in miscare.

Cu totii am vazut in filme copii distrandu-se cu pinata la petreceri. Faceti o incursiune in traditia Mexicana cu o comanda de pinata in Constanta! Minunatul joc pinata este disponibil acum in Constanta prin intermediul nostru! Confectionam pinata tematica pentru petreceri de copii in Constanta .

Pinata personalizata este un cadou minunat pentru orice sarbatorit! Pinata petreceri copii constanta poate fi confectionata in orice forma si culoare doriti: pinata in forma de numar/ cifra, pinata in forma de personaje desene animate, pinata cu printese si pinata cu super eroi, pinata inima, steluta sau floare si o multime de alte forme creative!

 

Livram pinata petreceri copii Constanta, Tulcea, Cernavoda, Medgidia, Murfatlar, Eforie Nord, Eforie Sud, Vama Veche, Macin, Tulcea, Tuzla,  Mamaia, Navodari, Agigea, Mangalia, Costinesti, Harsova, Techirghiol, 2 Mai, Olimp, Venus, Cap Aurora