Inchirizeaza in perioada sarbatorilor de iarna vedeta Craciunului, pe Mos Craciun Constanta la: serbari, petreceri copii, petreceri corporate, sau la orice alta petrecere de Craciun. Intrati in spiritul Craciunului, alaturi de cel mai iubit personaj asteptat de toti copii cuminti! Confirmarea faptului ca ei au fost cuminti anul acesta vine odata cu sosirea Mosului, care le aduce cadourile mult visate. Asa ca, in cazul in care copilasul a fost cuminte trebuie sa il rasplatesti cu multe cadouri oferite chiar de Mos Craciun!

Mos craciun Constanta, mos craciun de inchiriat Constanta, inchiriere mos craciun ConstantaMos Craciun Constanta are costumatie realistica, sacul de cadouri este pregatit iar ajutoarele sale sunt gata de petrecere. Inchirierea lui Mos Craciun impreuna cu Craciunitele, Ingerasii, omul de zapada, renul, bradul Spiridusii sau personajele din Frozen este accesibila, iar animatorii nu vor aduce doar magie Sarbatorilor de Iarna, ei vor avea grija de distractia copiilor prin jocuri, baloane modelabile, pictura pe fata si multe alte surprize.

Noi il aducem pe minunatul Mos Craciun la orice tip de eveniment organizati in Constanta, Mamaia, Navodari, Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud, Vama Veche, Mangalia, 2 Mai, Cernavoda, Medgidia, Harsova, Murfatlar, Macin.

De asemenea, va mai punem la dispozitie si ajutoarele Mosului: Craciunite Constanta, Mascota Ren Constanta, Mascota Om de Zapada Constanta, Mascota brad Constanta, Spiridusi Constanta. Cu siguranta copii vor fi entuziasmati sa il vada pe Mos Craciun, sa vorbeasca cu el si sa primeasca cadourile mult visate!