Mascote pentru petreceri copii Constanta

Avem pentru evenimentele dumneavoastra mascote indragite precum mascota Donald Duck ( ratoiul Donald ) , mascota Hello Kitty, mascota Minnie Mouse si Mickey Mouse, mascota ren, mascota omul de zapada. Aceste personaje pot anima evenimentul prin prezenta lor.

Va oferim Mascotele Minnie si Mickey Mouse in Constanta ce vor realiza o multime de jocuri interactive si vor distra copiii de la orice fel de petrecere! Mascotele pot deveni si animatori: adica isi pot inlatura capul de mascota si isi vor monta urechile de Minnie si Mickey pentru a putea picta pe fata copiii si pentru a realiza baloane modelabile in o multime de forme!

Mascotele pentru copii pot intampina invitatii, pot aduce tortul, sa danseze cu invitatii si sa faca poze cu toti cei prezenti la evenimente.

Acestea sunt bine-venite pentru imaginea evenimentului si reusita sa.

Atentie insa, mascotele nu sunt animatori, persoanele costumate in mascota se misca mai incet datorita greutatii costumului. Acestea au nevoie de pauze pe parcursul evenimentului. Mascotele sunt potrivite pentru petreceri copii, pentru evenimente corporate, pentru campanii in magazine si mall, mascotele pentru copii pot participa la evenimentele din gradinite si de 1 iunie, la festivaluri si targuri unde adultii se duc insotiti de copii. Binenteles ca mascotele pentru copii Constanta pot colora orice eveniment fie ca aveti nevoie de mascota pentru botez in Constanta, mascota pentru nunta sau pentru orice alt eveniment. Mascotele pot veni la locuinta, la local, la sediul unei firme in Constanta, Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Navodari, Agigea, Vama Veche, Mangalia, 2 Mai, Olimp, Venus, Cap Aurora, Costinesti, Cernavoda, Medgidia, Harsova, Murfatlar, Macin, Tulcea, Tuzla, Techirghiol, s.a.