Organizare petreceri pentru copii Constanta, animatori la petreceri copii Constanta, mascote la petreceri pentru copii Constanta, petreceri pentru copii cu animatori Constanta, animatie petreceri copii in Constanta, petreceri pentru copii Constanta, animatori la petreceri pentru copii Constanta

De acum petrecerea copiilor nu va mai fi un motiv de stress si ingrijorare! Puteti lasa totul pe mainile noastre profesioniste! Stim cat de mult timp ocupa organizarea unui eveniment pentru copii caci cuprinde o multime de elemente care trebuie luate in considerare: gasirea locatiei, decorarea locatiei pentru petrecere: baloane, confetti, fete de masa tematice, inchirierea unui animator pentru a distra copiii, cumpararea unei pinata tematice, cumpararea unor accesorii de party: farfurii si pahare, trompete, coifuri, servetele imprimate cu personaje, baloane din folie cu heliu, tortul, candy bar-ul si dulciurile care vor fi servite! Chiar si cand este vorba de putini copii, efortul este la fel de mare petru o petrecere de neuitat pentru micutul sau micuta dumneavoastra.
Principala surpriza a petrecerii cu copii in Constanta este insa inchirierea unuia sau mai multor animatori pentru cateva ore care vor organiza pentru copii jocuri distractive si frumoase, pictura pe fata si baoane modelabile! Ce personaje s-ar preta pentru asemenea ocazii? Aveti de ales dintr-o multime de personaje din filme si desene animate pentru copii! Ideal ar fi sa oferiti copilului o surpriza cu personajul sau personajele sale preferate!

Aveti de ales dintre printi si printese Disney: cele mai populare personaje fiind: Elsa, Anna, Rapunzel, Sofia, Alba ca Zapada, Aurora, Cenusareasa, Mascote haioase si indemanatice: Mickey si Minnie Mouse, personaje de film: super-eroi, zane, pirati, clowni si altele! Noi va trimitem o echipa profesionista de animatori inzestrati cu rabdare, imaginatie si buna dispozitie care vor anima orice petrecere pentru orice varsta!

Lumea basmelor si a povestilor preferate poate fi creata la orice tip de eveniment, aniversare, zi onomastica, petrecere la gradinita sau la scoala, petrecere pentru copii acasa sau petrecere de sarbatori: Craciun , Pasti, Anul Nou, cu alte cuvinte, oriunde se afla mai multi copii care nu trebuie sa se plictiseasca! Povestile vin oriunde in Constanta, Mangalia, Eforie Sud, Eforie Nord, Techirghiol, Ovidiu, Murfatlar, Cernavoda, Medgidia, Navodari, Valu lui Traian, Tulcea, Cumpana, Agigea.
Fie ca sunteti parinti care organizeaza o petrecere pentru copil, sau o gradinita sau scoala ce doreste a crea un eveniment frumos de ziua copiilor, la serbare sau cu alte ocazii, sau o firma ce doreste a rasplati copiii angajatilor cu surprize de Craciun, apelati cu incredere la echipa noastra! Va punem la dispozitie o multime de servicii si oferte speciale in functie de nevoile dumneavoastra! Contactati-ne pentru o oferta personalizata!